Autor této knížky toho o rybách hodně ví. Kdysi si myslel, že rybařině se má učit pouze od lidí zvučných jmen. Naštěstí brzy přišel na to, že to není jediná cesta. Rybář se má pokusit nahlédnout do tajů kaprařské kuchyně také sám prostřednictvím svých vlastních zkušeností. Jak? Peter Košičár hodně přemýšlel, zkoušel, poznával a vše si ověřoval. Přesvědčil se, že kaprařina není jen o penězích, ale naopak drobné užitečné nápady jsou k nezaplacení a přinášejí při lovu velkou radost. Několik kapitol... Celý popis

Koupit za 295 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Autor této knížky toho o rybách hodně ví. Kdysi si myslel, že rybařině se má učit pouze od lidí zvučných jmen. Naštěstí brzy přišel na to, že to není jediná cesta. Rybář se má pokusit nahlédnout do tajů kaprařské kuchyně také sám prostřednictvím svých vlastních zkušeností. Jak? Peter Košičár hodně přemýšlel, zkoušel, poznával a vše si ověřoval. Přesvědčil se, že kaprařina není jen o penězích, ale naopak drobné užitečné nápady jsou k nezaplacení a přinášejí při lovu velkou radost. Několik kapitol své knihy věnuje převážně komerčně vyráběným produktům (ale i tady jde šetřit! ), poté čtenáře seznamuje s různými zlepšeními a vlastnoručně zhotovenými jednoduchými a levnými pomůckami.
Zobrazit více

Parametry

Rok vydání 2006
Autor Peter Košičár
Počet stran 96
Výrobce Ostatní
Vazba Pevná